Tirsdag den 20. oktober var sæsonens sidste maddag.
Der var Covid-19-deltagerrestriktioner, men forventningerne blandt de 21 medlemmer vi kunne være var høje, og ingen gik skuffede eller sultne fra bordet.
Menuen fasanbryster i flødesauce, dertil Waldorf-salat og kartoffelmos, det er prøvet før, og det holder stadig. Vi glæder os allerede til næste års sæsonafslutning i håbet om samme menu og mere normale forhold, så flere kan få fornøjelsen.
Tak til Susanne, Finn og Torben Alrik, som havde lavet den lækre kartoffelmos.
- Onsdag 21. okt. 2020
Seneste
- Udgivet: 28. dec. 2024
- Udgivet: 28. dec. 2024
- Udgivet: 4. nov. 2024
- Udgivet: 4. nov. 2024
- Udgivet: 4. nov. 2024
- Udgivet: 8. okt. 2024
- Udgivet: 26. sept. 2024
- Udgivet: 19. sept. 2024
- Udgivet: 16. sept. 2024
- Udgivet: 9. sept. 2024
Vis alle
Info
Info